Wednesday, June 29, 2011

Container 29 juni 2011

Vandaag maar weer eens met de lift geladen, ging op zich wel goed, maar we hebben toch besloten om hem vast te zetten in het beton om eventuele problemen in de toekomst te voorkomen.




Tuesday, June 28, 2011

Chevy Coupe

Gisterenavond laat binnen gekomen en vandaag is Red naar Louisiana een Mustang halen en zal ook wel pas als het donker is worden afgeleverd, dus pics volgen.




Saturday, June 25, 2011

Bikes and busses

En weer werd er een VW bus afgeleverd, dit keer uit Louisiana, we hebben er nu 5 in een week tijd. Later op de dag een mini bike en nog later een wat grotere bike, gebracht door Nederlanders die naar 4 jaar New Mexico weer terug gaan naar Nederland




Thursday, June 23, 2011

Container 23 juni 2011

Eigenlijk wilde we gisteren een 2e container laden, maar was niet mogelijk, dus vandaag nog een container geladen. Dit keer de Dodge Ram Rumble Bee en de Ford Mustang. Ondertussen stromen er veel meer auto's binnen dan er uitgaan, het is erg druk. De VW bus kwam om 7 uur 's morgens binnen




Wednesday, June 22, 2011

Container 22 Juni 2011

Vandaag wilden we met de brug laden, maar door zware regen was het onlangs gestorte Limestone te zacht dus maar met een wrecker geladen. Morgen nog een container.




Tuesday, June 21, 2011

Ferarri hood en VW bus

Meeste aktie pas op de avond, er kwam een trucker met een bijzondere aanhanger een krat brengen met een motorkap van een Ferrari, erg ruim ingepakt en Red had nog in Houston een VW bus opgepikt.




Monday, June 20, 2011

Porsche 911

Deze week een Duitse week lijkt het, heb vandaag een 68 Porsche 911 opgepikt en Red moet minimaal 2 VW busjes oppikken deze week, allemaal Zurück nach die Heimat.



Thursday, June 16, 2011

De glasboer

Vandaag wat ruiten laten plaatsen in wat trucks voordat ze komende week op transport gaan en nog een mooi plaatje van de T-Bird op de brug.




Wednesday, June 15, 2011

Container 15 Juni 2011

Vandaag 2 auto's geladen op de ouderwetse manier, dus met een rollback wrecker truck, zoals dat hier heten. Naast de panel van nog een Charger, maar op verzoek van de klant geen foto's hiervan. Was weer lekker zweten bij een graadje of 32. Volgende week 2 containers, yihaa.




Tuesday, June 14, 2011

Chevy dagen

De laatste dagen aardig wat Chevy's binnen, misschien de tijd van het jaar ;-)




Friday, June 10, 2011

68 Ford Mustang

Vandaag in Burleson een 68 Mustang voor een vaste klant opgepikt. Mustang is een rijdend project wat niet afgerond is, klant houd wel van bouwpakketten ;-)




Wednesday, June 8, 2011

Container 8 juni 2011

Vandaag de premiere van onze nieuwe manier van laden en was een piece of cake. We hebben voor deze oplossing gekozen omdat we naast een klein loading dock ook gewoon een leuk formaat brug erbij hebben. We zullen nog wat kleine aanpassingen doen en volgende week laden we 2 auto's die niet uit zichzelf rijden, dus een goede oefening.





Tuesday, June 7, 2011

Vandaag een RV bekeken in Sanger, TX

Misschien heb je de film gezien met Robin Williams, maar een RV staat voor Recreational Vehicle, zeg maar een grote camper. Deze uit 2004 stammende RV was van alle luxe voorzien en reed bijna als een elektrische auto, je hoorde de grote diesel motor geeneens tijdens de proefrit